Teams Nordic kurs

Hvert kurs følger Teams Nordic Model, en moderne opplæringsmetode for raskt å få gruppen din til å engasjere seg i Microsoft Teams.

Teams Nordic Modellen

Teams Nordic modellen er en moderne, sky-først, hybrid, deltakerfokusert… 💤…tilpasset, engasjerende +++ type trening.

For å gjøre det enkelt er det et kurs designet fra et brukerperspektiv. Vi underviser på gruppenivå og tilpasser opplæringen til dine behov. Kun én økt per uke, maksimalt to timer per økt. Dette gir deg omtrent 95 % tid til å fokusere på arbeidet og bruke det du har lært i ditt eget miljø.

Hver økt er bygget på oppsummering, spørsmål og svar og diskusjoner. Før du tar et dykk i kunnskapens fat. Disse intensive og dialogbaserte øktene gir deg tankene du trenger for å forstå Microsoft Teams og hvordan teamet ditt kan dra nytte av det.

Teams Nordic Trainers (TNT)

Teams Nordic sertifiserte Trenere er tekniske pedagoger . De vet både hvordan Microsoft Teams fungerer og hvordan de skal formidle det til deg og teamet ditt. De har erfaring med både bruk og tilpasning av kunnskapen til din bedrifts behov.

De har til og med en rekke eksperter til å hjelpe dem i tilfelle de kommer over et helt nytt scenario. Dette gjør det mulig for deg å få en opplæring som passer dine behov uansett ferdighetsnivå.

» Jeg har alltid mislikt å ta kurs, så jeg designet et som jeg gjerne vil ta! «

Daniel Kåven
Teams Nordic grunnlegger